Β2B ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ
Πορεία & ιστορία
ΠΟΡΕΙΑ & ΙΣΤΟΡΙΑ
Από το Ξενοδοχείο Orloff
στα Αρώματα
1986
Ίδρυση του ξενοδοχείου Orloff boutique hotel στην Ύδρα, σε ένα ιστορικό κτήριο του 18ου αιώνα.
1989
Δημιουργία του πρώτου αρώματος Orloff, "George Orloff of Hydra", εμπνευσμένο από το μεσογειακό κήπο του ξενοδοχείου Orloff.
΄90
Διάθεση του εμπνευσμένου από την Ελλάδα προϊόντος G. Orloff of Hydra στα αφορολόγητα είδη πολυτελείας και στις Ολυμπιακές Αερογραμμές.
1997
Ίδρυση της Orloff Ε.Π.Ε., εισαγωγή Γαλλικών αρωμάτων, δημιουργία του δεύτερου αρώματος Orloff, «Eau de Nérée», που αιχμαλωτίζει τη φρεσκάδα της θάλασσας καθώς είναι εμπνευσμένο από το Αιγαίο Πέλαγος.
Από τα καλλυντικά στα Spa
Ξενοδοχείων
2000
Η Orloff αναλαμβάνει την αντιπροσωπία της Valmont, μια ελβετική εταιρεία, κορυφή στην κυτταρική ανάπλαση και τη διανομή της σε διάφορα ινστιτούτα αισθητικής.
2006-2008
Ξεκινά συνεργασίες με spa ξενοδοχεία και αυξάνει την γκάμα των παγκοσμίως αναγνωρισμένων προϊόντων που διαθέτει με την αντιπροσώπευση της Cinq Mondes, πρωτοπόρο των spa από τη Γαλλία, εξειδικευμένη σε ολιστικές θεραπείες spa.
2013
Ανοίγει τα πρώτα της signature Spa με full branding Orloff, στο Astir Beach και στο ξενοδοχείο Life Gallery, Εκάλη, και αναπτύσσει το δικό της μοντέλο spa 5*
2022
Πολύπλευρη ανάπτυξη της Orloff A.E σε ξενοδοχειακές δραστηριότητες, με την επέκταση του ξενοδοχείου -πρόσθεση των Legacy Suites μονάδα-, τα νέα Orloff Spa at Theoxenia Palace και Imagine Boutique Hotel, το άνοιγμα του δεύτερου της Valmont corner στο Attica Golden Hall.