ΔΩΡΟΕΠΙΤΑΓΕΣ
Δωροεπιταγή Spa
Δωροεπιταγή Σπα για Απόλυτη Ευεξία

Η Orloff Spa δημιούργησε το ιδανικό δώρο για τους λάτρεις της ευεξίας, μια δωροεπιταγή spa με χαλαρωτικά Oriental μασάζ, θεραπείες ενυδάτωσης προσώπου και εξειδικευμένες περιποιήσεις σώματος. Χαρίστε στους αγαπημένους σας ένα ταξίδι αναζωογόνησης και ένα αίσθημα ευφορίας που ευνοεί τις συνθήκες της καθημερινότητας αλλά και την ποιότητα ζωής.

Επιλέξτε για την επέτειό σας ένα δώρο σπα για ζευγάρια και ξεφύγετε από τα συνηθισμένα διεγείροντας τις αισθήσεις με αρώματα και βότανα από όλα τα μήκη και τα πλάτη της γης. Μία επίσκεψη στο σπα αρκεί για να γίνετε υποστηρικτής της ευεξίας και της καλής φυσικής κατάστασης. Προσκαλέστε λοιπόν τους φίλους σας να σας συνοδέψουν και να απολαύσουν κι αυτοί τις ευεργετικές ιδιότητες του σπα.

Αποδράστε από την Καθημερινότητα με Δωροεπιταγές Σπα

Τόσο εσείς, όσο και οι αγαπημένοι σας αξίζουν μια απόδραση από την καθημερινότητα. Πώς θα σας φαινόταν λοιπόν αν μπορούσατε να αποδράσετε χωρίς να απομακρυνθείτε από την Αθήνα; Η Orloff Spa προσφέρει δωροεπιταγές και δώρα σπα για να χαρίσετε σε όλους την πιο αναζωογονητική απόδραση spa στην Αθήνα. Ψάχνετε για ξεχωριστές ιδέες για δώρα για γυναίκες, ιδέες για δώρα για άντρες ή μήπως ιδέες για δώρα για ζευγάρια που ξεφεύγουν από τα συνηθισμένα; Μια ολιστική απόδραση των αισθήσεων σε ένα κόσμο ευεξίας και ομορφιάς είναι το δώρο γενεθλίων για γυναίκα, άντρα ή και ζευγάρι που σας προτείνουμε. Ένα δώρο σπα για ζευγάρια δίπλα στη θάλασσα ή μια δωροεπιταγή σπα που μπορούν να εξαργυρώσουν σε ένα από τα καλύτερα σπα της Αθήνας σας δίνει τη δυνατότητα να μοιραστείτε μαζί τους μια εμπειρία ευεξίας που θα σας μείνει αξέχαστη. Η δωροεπιταγή spa της Orloff Spa ισχύει για 6 μήνες από την ημερομηνία της αγοράς και εξαργυρώνεται στο spa της επιλογής σας, είτε στο Life Gallery Εκάλης είτε στο ξενοδοχείο Theoxenia Palace στην Κηφισιά.

Επιλέξετε την δωροεπιταγή spa ανάμεσα σε:
  • Discovery Spa treatment 30 λεπτά – 60€ (θεραπεία προσώπου η σώματος)
  • Spa treatment 1 ώρα – 85€ (θεραπεία προσώπου η σώματος)
  • SpaRitual 2 ώρες – 150€ (συνδυασμός θεραπειών)
  • Couple Spa Package 200€ Ισχύει για μια συνεδρία υδροθεραπείας 30 λεπτών -σάουνα, χαμάμ, τζακούζι- και ένα χαλαρωτικό full body massage 60 λεπτών για 2 άτομα, σε διπλή καμπίνα
  • Special Honeymooners Ritual 2 ώρες και 30 λεπτά – 350€ (για 2 άτομα)