Β2B ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ
Η τεχνογνωσία της Orloff Spa

Η ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ ΤΗΣ ORLOFF SPA

Η Σύγχρονη Απάντηση στο Στρες

Ο πρωταρχικός λόγος ύπαρξης ενός spa είναι η καταπολέμηση του στρες, το απόλυτο φαινόμενο της σύγχρονης εποχής, και ως εκ τούτου το spa μπορεί να υιοθετηθεί ως μια υγιή και φυσική διέξοδος από τα άγχη της καθημερινότητας.

Το spa ανήκει στις σύγχρονες κοινωνικές τάσεις που διαμορφώνουν τον τρόπο ζωής και τη γενικότερη συμπεριφορά μας καλλιεργώντας το ενδιαφέρον όλων για καλή υγεία, μακροζωία και ευημερία, υγιεινή διατροφή και επαφή με τη φύση.

Η Αναπτυσσόμενη Βιομηχανία Spa

Είναι απολύτως φυσιολογικό λοιπόν για τον ξενοδοχειακό κλάδο να έχει αποκτήσει ενδιαφέρον για την ευημερία των πελατών του, γι’ αυτό και η βιομηχανία spa εξακολουθεί να αυξάνεται σε απίστευτους ρυθμούς σε όλο τον κόσμο.

Έχει αποδειχθεί από διεθνείς έρευνες ότι η ύπαρξη ενός spa σε ένα ξενοδοχείο, βελτιώνει το ποσοστό πληρότητας των δωματίων σημαντικά ενώ παράλληλα αυξάνει το καθαρό κέρδος ανά δωμάτιο. Μακραίνει τη διάρκεια της μεσαίας διαμονής του πελάτη και συμβάλει θετικά στο image και στο prestige του ξενοδοχείου, ειδικά όταν γίνεται spa destination.

Προκειμένου να έχουν αυτό το αποτέλεσμα βελτιώνοντας ταυτόχρονα την υγεία και την ευεξία των επισκεπτών τους, τα spa χρειάζονται πέρα από τον βασικό εξοπλισμό υδροθεραπείας, να παρέχουν μια άψογη ποιότητα υπηρεσιών, η οποία καθορίζει την ικανοποίηση του πελάτη και συνεπώς την κερδοφορία του τμήματος.

Διεθνή πρότυπα Spa και Πάθος

Η ποιότητα αυτή στηρίζεται σε ένα άυλο περιεχόμενο τεχνογνωσίας τον οποίο μεταδίδει η εταιρία μας  μέσα από μια γόνιμη επαγγελματική συνεργασία.

Η περιποίηση, η φροντίδα, το ενδιαφέρον για τους άλλους, το πάθος για τα καλλυντικά, η εμπειρία στο μασάζ και τις τεχνικές χαλάρωσης είναι στοιχεία που ένα έμπειρο προσωπικό υιοθετεί, καθώς λαμβάνει τη σωστή εκπαίδευση έτσι ώστε να κατέχει τη συμπεριφορά του spa, σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα.

Η τεχνογνωσία της Orloff βασίζεται στην μακροχρόνια αντιπροσωπεία μαρκών spa, όπως Valmont και Cinq Mondes, οι οποίες διαθέτουν παγκόσμιο δίκτυο spa σε 5* ξενοδοχεία, καθώς και τα δικά τους signature spas.