Β2B ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ
Πολιτική Marketing του Spa

POP UP SPA

Η Έννοια των Pop-Up Spa

Τα Pop-up spa αποτελούν μια νέα επαναστατική ιδέα, που φέρνει το spa στην καρδιά ενός γεγονότος ταυτίζοντας τις αξίες της ομορφιάς και της ευεξίας με την τέχνη, τη διασκέδαση και την ευημερία. Κάθε pop up spa φέρει το χαρακτήρα της έκπληξης ή ακόμη και της πρόκλησης με τη μορφή μιας αναπάντεχης spa εκδήλωσης.

Ακολουθώντας την αγαπημένη αρχή της Valmont, γνωστή και ως Μάγος του Χρόνου, «Όταν η τέχνη συναντά την ομορφιά», αναδύεται ένα νέο pop-up spa στην Αθήνα, σε ειδυλλιακά μέρη που έως τώρα δεν συνδυάζονταν με τη spa εμπειρία.

Press trip

Η εταιρία συμβάλει στην προώθηση του spa και του ξενοδοχείου στο Ελληνικό κοινό οργανώνοντας ταξίδια με Beauty Editors, Life style influencers, με στόχο την ανάπτυξη μιας εικόνας spa destination, μέσω μάρκας spa με διεθνή φήμη και υψηλά standards. Προωθεί μια ολιστική εμπειρία πολυτέλειας συνδυάζοντας τουρισμό, γαστρονομία και θεραπείες spa σε ένα προορισμό.

Τέτοια ταξίδια έχουν διοργανωθεί με μεγάλη επιτυχία στο εξωτερικό στην Verbier Ελβετίας, με την μάρκα Valmont, στην Λυών Γαλλίας με την μάρκα Cinq Mondes, καθώς και στην Ύδρα στην Residency Valmont.

Spa offers

Η τόνωση της ζήτησης των ενοίκων είναι απαραίτητη προκειμένου να αυξάνεται η πληρότητα και τα έσοδα του spa, μέσω bookings και πώληση προϊόντων. Πραγματοποιείται ο στόχος αυτός με διάφορα εργαλεία όπως, εκπτωτικές προσφορές, spa tours, pool tours, happy hour, spa nights, spa cocktails… και οποιαδήποτε ενέργεια που φέρνει την ομάδα του spa σε άμεση επαφή με τους ενοίκους.

Η εταιρία εφαρμόζει την πολιτική προσφορών και ενέργειων προώθησης στο πλαίσιο του συμβολαίου για βοήθεια στην διαχείριση.