80min/ 125€
Supreme KO-BI-DO Anti-Aging Θεραπεία Προσώπου

Βαθιά αναζωογονητικό, συσφικτικό και ανορθωτικό μασάζ προσώπου που ολοκληρώνεται με τη χρήση της σειράς Geto Supreme και του νεφρίτη για την αποτοξίνωση του δέρματος.

Αυτή η θεραπεία συνδυάζει τα αποτελέσματα των συστατικών που προέρχονται από φυσικές θεραπείες σε όλο τον κόσμο με τεχνικές Dermapuncture, προκειμένου να αποκατασταθεί η σφριγηλότητα στο δέρμα και να αναζωογονηθεί η νεανική όψη του. Ενεργώντας σαν ένα πραγματικό φυσικό λίφτινγκ,  το 95% των γυναικών έχουν βρει το δέρμα τους νεότερο με την πρώτη θεραπεία!

Αυτή η  KO BI DO Global Anti-Aging Treatment είναι μια αρχαία ιαπωνική αντιγηραντική θεραπεία αφής, γνωστή μέχρι σήμερα ως ένας από τους πιο αποτελεσματικούς τρόπους διατήρησης ή αποκατάστασης της νεανικότητας του προσώπου, του λαιμού και του ντεκολτέ.

Αυτή η ειδική θεραπεία εναλλάσσεται μεταξύ 50 κινήσεων μασάζ ανόρθωσης σε συγκεκριμένες περιοχές, που πραγματοποιούνται με τη βοήθεια ενός  κυλίνδρου νεφρίτη ridoki. Αυτό το εξάρτημα αποτελείται από έναν κύλινδρο κατασκευασμένο από νεφρίτη, ο οποίος θεωρείται ως η πέτρα της αθανασίας στην Ασία. Στη λαϊκή παράδοση, αναγνωρίζεται για τις χαλαρωτικές, αποτοξινωτικές και αποστραγγιστικές του ιδιότητες.

Η παγκόσμια αντιγηραντική θεραπεία KO BI DO αποτελείται παραδοσιακά από πέντε φάσεις:

  • Καθαρισμός του δέρματος:  η θεραπεύτρια καθαρίζει απαλά το μακιγιάζ από τα μάτια και το στόμα σας με το νερό Five Flowers Micellar Water, καθώς και καθαρίζει ολόκληρο το πρόσωπο, το λαιμό και το ντεκολτέ σας με ένα από τα καθαριστικά του Μπαλί, τα οποία είναι γνωστά για την ικανότητά τους να καθαρίζουν και να φωτίζουν το δέρμα. Τα προϊόντα θα επιλεγούν σύμφωνα με τις συγκεκριμένες ανάγκες του δέρματός σας και η ανάλυση δέρματος θα πραγματοποιηθεί εκ των προτέρων από την θεραπεύτρια Spa. Αυτό το βήμα προχωρά με την εφαρμογή μιας μάσκας, που επιλέγεται ανάλογα με τον τύπο του δέρματός σας ενώ η μάσκα τίθεται σε ισχύ, ο θεραπευτής Spa θα πραγματοποιήσει ένα μασάζ στο τριχωτό της κεφαλής για ολική, βαθιά χαλάρωση.
  • KO BI DO face-lifting massage :  Μια πραγματικά ολιστική αντιγηραντική θεραπεία, αυτό το χειροκίνητο φυσικό λίφτινγκ προσώπου, μαζί με την εξατομικευμένη  περιποίηση του πελάτη, δρα βαθιά στις ρυτίδες, στη σφριγηλότητα και ελαστικότητα του δέρματός σας εστιάζοντας κυρίως στις περιοχές που το χρειάζονται περισσότερο: το περίγραμμα των ματιών, του στόματος, του ντεκολτέ και των βραχιόνων. Εναλλάσσοντας μεταξύ έντονης διέγερσης, αντιρυτιδικών και ανορθωτικών κινήσεων  και αναζωογονητικού μασάζ στα σημεία πίεσης, αυτή η πλήρης θεραπεία διεγείρει ολόκληρη τη ροή ενέργειας στο πρόσωπο και το ντεκολτέ. Επιτρέπει την εξάλειψη των τοξινών και τονώνει τους μυς του προσώπου, ενεργώντας έτσι στους κύριους λόγους για την εμφάνιση ρυτίδων.
  • Μάσκα θεραπείας  με δυναμωτικό μασάζ : η θεραπεύτρια Spa θα εφαρμόσει μια  προσαρμοσμένη Sublime Light mask ή/και Rich of Youth mask σε στρώσεις με Precious Elixir, ειδικά προσαρμοσμένη στις ανάγκες της επιδερμίδας σας.
  • Εξατομικευμένη θεραπεία και ενυδάτωση του δέρματος: Συνδυάζοντας μια κινεζική ρουτίνα μασάζ με τις χαρακτηριστικές κινήσεις μασάζ Cinq Mondes, η θεραπεύτρια Spa θα εφαρμόσει ένα συγκεκριμένο Precious Elixir και στη συνέχεια μια κρέμα κατάλληλη για τον τύπο του δέρματός σας.
  • Jade ridoki μασάζ:  η θεραπεύτρια Spa θα αρχίσει να κάνει μασάζ στο πρόσωπο, το λαιμό και το ντεκολτέ, εκτελώντας ακριβείς κινήσεις με τον κύλινδρο jade ridoki για να ανακουφίσει το άγχος και να επιφέρει μια αίσθηση χαλάρωσης, ενώ ταυτόχρονα θα προωθήσει την αποβολή των τοξινών μέσω της αποστράγγισης.

Η Παγκόσμια Αντιγηραντική Θεραπεία KO BI DO επιτρέπει στο δέρμα να ανακτήσει τη νεανική του λάμψη, λειαίνοντας τα χαρακτηριστικά του προσώπου σας και επιτρέποντας σε ολόκληρο το σώμα σας να απολαύσει τα οφέλη αυτής της υπέροχης θεραπείας μασάζ. Ορατά αποτελέσματα από την πρώτη κιόλας θεραπεία.

Εμπνευσμένο από τις ιαπωνικές παραδόσεις, το KO BI DO λειτουργεί σαν φυσικό lifting χάρη σε ένα σύνολο χειροκίνητων τεχνικών που μελετήθηκαν για να εξομαλύνουν τα χαρακτηριστικά και να γεμίσουν το πρόσωπο.

Δείτε Ακόμη