Orloff spa
by Orloff spa - www.orloffspa.gr

+30 210 5226215, +30 210 5226152 [email protected]

ΠΑΚΕΤΟ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ

Εξατομικευμένες Συμβουλευτικές Υπηρεσίες Spa

Οι ειδικοί σύμβουλοι σε υπηρεσίες spa ξενοδοχείων της Orloff βοηθούν τα ξενοδοχεία να εξοικονομήσουν χρόνο και χρήμα προσφέροντας τις καλύτερες λύσεις για το πώς να δημιουργήσουν ένα spa και να επιτύχουν την εύρυθμη λειτουργία του. Η εταιρεία προτείνει εξατομικευμένες συμβουλευτικές υπηρεσίες δημιουργίας, οργάνωσης και λειτουργίας spa και αναλαμβάνει την εκπαίδευση του προσωπικού σε τεχνικές μασάζ και θεραπείες για κάθε περίπτωση και κάθε προϋπολογισμό. Το επίπεδο συμμετοχής του συμβούλου spa είναι στο χέρι του κάθε ενδιαφερόμενου.
Είστε υπεύθυνοι για την ανάπτυξη μιας νέας μονάδας spa και αναζητάτε επαγγελματική υποστήριξη, προϊόντα spa διεθνούς κύρους και ειδικούς συμβούλους για να σας κατευθύνουν... χρειάζεστε την Orloff Spa Experts.

Προνομιακό Πακέτο Συνεργασίας

Πέρα από την μεθοδική και εμπεριστατωμένη εκπαίδευση σε τεχνικές μασάζ και στις θεμελιώδης αρχές για τη φροντίδα του δέρματος, η Orloff ενεργεί ως συνεργάτης προσφέροντας συμβουλευτικές υπηρεσίες για spa ξενοδοχεία. Εφαρμόζοντας την τεχνογνωσία ετών επιτυγχάνει την ομαλή λειτουργία των spa με τη δημιουργία μοναδικών μενού θεραπείας spa, την εποπτεία της διαδικασίας εκπαίδευσης προσωπικού και τη σύλληψη μιας προηγμένης στρατηγικής marketing:

Συμβουλευτικές Υπηρεσίες & Υπηρεσίες Διαχείρισης Spa

 • Δημιουργία & σχεδίαση του μενού spa
 • Σχεδιασμός spa
 • Μενού θεραπειών spa
 • Βοήθεια στελέχωσης και πρόσληψης προσωπικού
 • Εκπαίδευση διαχείρισης spa
 • Οργάνωση εμπορευμάτων και λιανικής πώλησης
 • Spa marketing για ενοίκους και εξωτερικούς πελάτες (ντόπιους)
 • Δημιουργία στόχων για τη βελτιστοποίηση της λειτουργίας και του κέρδους του spa

Με δύο αποθήκες στην ευρύτερη περιοχή της Αθήνας, η Orloff έχει τη δυνατότητα να αποστέλλει οποιαδήποτε παραγγελία σε όλα τα μέρη της ελληνικής επικράτειας, χωρίς καμία καθυστέρηση.

Το πρώτο βήμα της συνεργασίας ξεκινά με την επιλογή μιας παγκοσμίως αναγνωρισμένης:

 • Μάρκας καλλυντικών

Η επιλογή της μάρκας καλλυντικών ενός spa πρέπει να συνδέεται με το concept και τη φιλοσοφία του ξενοδοχείου καθώς αυτό οδηγεί στην επιλογή συγκεκριμένων θεραπειών και στην αρχική παραγγελία των προϊόντων, που σχετίζεται με τον αριθμό καμπινών και την ύπαρξη ενός πωλητήριου στο χώρο spa.

 • Συμβουλευτική spa

Ένα στρατηγικό σχέδιο για τη συγκρότηση της μονάδας spa που περιλαμβάνει:

 • Δημιουργία & σχεδιασμό μενού spa
 • Ειδικά πακέτα ημέρας & διαμονής για το μενού spa
 • Εκπαίδευση Spa: εκπαίδευση υποδοχής, εκπαίδευση πωλήσεων, εκπαίδευση για την υιοθέτηση της φιλοσοφίας του spa
 • Εκπαίδευση θεραπευτών στα πρωτόκολλα για τη φροντίδα του δέρματος και σε εξειδικευμένες τεχνικές μασάζ, μια αρχική και στη συνέχεια, μια συνεχή εκπαίδευση για την σωστή παρακολούθηση και ενημέρωση.
 • Απονομή πιστοποιητικών κατάρτισης και βιβλίου εκπαίδευσης ως απόδειξη της σχετικής γνώσης
 • Spa marketing: προώθηση του spa στους ενοίκους και στόχευση στους κατοίκους της περιοχής

ΠΛΗΡΕΣ ΚΕΙΜΕΝΟ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΣΚEΥΦΘΕΙΤΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ORLOFF SPA

ORLOFF SPA SIGNATURE CASE STUDIES
GBSPA

Η ικανοποίηση αναγκών των νέων τομέων του πελατολογίου

Εισαγωγή του μενού ομορφιάς Valmont στο GBSpa: ένα ηγετικό brand για το πιο πολυτελές ξενοδοχείο spa στην Αθήνα. Η επιλογή των καλύτερων αντιγηραντικών προϊόντων προσώπου από τη Valmont ήταν καθοριστική στη δημιουργία ενός πιστού πελατολογίου από την απαιτητική κοσμική Αθήνα. 

Κατάφερε ακόμη να ισορροπήσει με επιτυχία στην υπάρχουσα πελατεία ανδρών για θεραπείες μασάζ.

CAPSIS

CAPSIS Out of the Blue Elite Resort, ο τέλειος συνδυασμός ενός τόπου, ενός πελατολογίου και ενός brand

Η λειτουργία του πολυτελούς θέρετρου στην Αγία Πελαγία στηρίζεται στην εύπορη ρωσική πελατεία. Η ιστορία του spa συνδέεται άμεσα με τη Valmont ως κύριο brand. Ειδικά VIP δωμάτια θεραπείας είναι αφιερωμένα στη Valmont και διακοσμημένα ανάλογα. 

Πριν και μετά τη θεραπεία, οι επισκέπτες μπορούν να χρησιμοποιήσουν την υπηρεσία ενός αναλυτή για τον έλεγχο του δέρματος, του χρώματος, των ρυτίδων, και άλλων ηλικιακών παραμέτρων. 

Τέλος, φέτος θα δούμε την ίδρυση μιας boutique Valmont και θα απολαύσουμε την καλλιτεχνική της ατμόσφαιρα. Επιπλέον, οι Ρώσοι αγαπούν τη θαλασσοθεραπεία και είναι άριστοι πελάτες υψηλής ποιότητας αντιγηραντικών προϊόντων.